Boek direct

Velden met * zijn verplicht

Camping de Grote Altena  
Beoordeling: 9.2 van 10 op basis van 70+ beoordelingen.

Topcampings Nederland

Luxe kamperen midden in de natuur op één van de mooiste topcampings van Nederland: camping De grote Altena. Bij onze camping staan kwaliteit en gastvrijheid voorop. Op onze terrascamping heeft u vanaf bijna elke kampeerplaats vrij uitzicht op de rivier en de voorbij varende boten. Daarbij is de camping omgeven door prachtige natuur die u kunt ontdekken tijdens een wandeling of fietstocht.

Luxe en comfort op een van de topcampings van Nederland

Onze camping beschikt over moderne sanitaire voorzieningen, een kinderspeeltuin en een recreatieruimte voor jong en oud. Elke comfortabele kampeerplaats is voorzien van een eigen elektriciteitsaansluiting, een waterkraan, een afvoerputje en een draadloze internetverbinding (Wi-Fi). Op ons Waalterras kunt u onder genot van een hapje en een drankje genieten van het prachtige uitzicht op de rivier. Voor een uitgebreid diner kunt u gebruik maken van het uitstekende restaurant De Altena. Wij zullen alles in het werk stellen dat tijdens uw vakantieverblijf op één van de mooiste topcampings in Nederland aan niets zal ontbreken.

Meer informatie en contact

Meer informatie over camping De grote Altena, één van de mooiste topcampings in Nederland, vindt u op onze website. Indien u nog vragen heeft, kunt u contact met ons opnemen via 0481 – 481200. Zo ontdekt u de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben!

 

 

Meer informatie over "ACSI campings Gelderland"? Neem dan contact met ons op! Bezoekers van deze pagina bezochten ook:
Stacaravan huren Gelderland - Campings Nijmegen en omgeving - ANWB campings Nederland - Vakantiehuis Gelderland - Recreatiewoning Betuwe