Boek direct

Velden met * zijn verplicht

Camping de Grote Altena  
Beoordeling: 9.2 van 10 op basis van 70+ beoordelingen.

Charme campings

Wilt u lekker genieten van rust, ruimte en natuur, kies dan voor de charme van één van de mooiste campings van Nederland: camping De grote Altena. Het kampeerterrein is gelegen in de gemeente Overbetuwe aan de rivier de Waal in de nabijheid van de grote steden Arnhem en Nijmegen. Hier kunt u vanaf elke kampeerplaats heerlijk genieten van een schitterend panorama op het water en de scheepvaart.

Campings met een prachtige charme in Gelderland

De camping is gelegen in de uiterwaarden van de rivier de Waal. Dit rivierenlandschap kenmerkt zich door glooiende uiterwaarden, kronkelende rivierdijken en pittoreske dijkwoningen. Op de rivierdijk kunt al fietsend of wandelend genieten van de charme van karakteristieke kerkdorpjes en bloeiende fruitboomgaarden. Tijdens het verblijf op één van de charme campings van Nederland: camping De grote Altena, is een bezoek aan de oudste stad van Nederland (Noviomagum) een echte aanrader!

Meer informatie en contact

Meer informatie over onze camping vindt u op onze website. Ontdek hier de charme die van één van de mooiste campings van Nederland u te bieden heeft. Het sanitair is goed onderhouden en biedt warm water zodat u comfortabel kunt douchen. Bekijk ons fotoboek voor een eerste sfeerimpressie en lees meer over onze voorzieningen en tarieven. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0481 – 481200.

 

 

Meer informatie over "ACSI campings Gelderland"? Neem dan contact met ons op! Bezoekers van deze pagina bezochten ook:
Campings Nijmegen en omgeving - ANWB campings Nederland - Vakantiehuis Gelderland - Recreatiewoning Betuwe - Stacaravan huren Gelderland